Whitelabel versie met je eigen gezicht

Preventicons is ontwikkeld om het welbevinden van medewerkers te monitoren. En daar waar nodig is een gepaste actie te ondernemen. Met name voor grotere partijen die niet dagelijks zicht op alle medewerkers hebben.

Waarom whitelabel versie?
Kleinere organisaties hebben het idee een goede vinger aan de pols te hebben voor wat betreft het welbevinden van hun medewerkers. In de praktijk blijkt dit in veel gevallen een illusie. “Mijn deur staat altijd” open is in deze een open deur. Persoonlijke zaken of werk gerelateerde problemen, vormen voor veel werknemers toch behoorlijke drempels om zomaar hun problemen op tafel te leggen. Bij deze wat kleinere organisaties vormt dit een probleem.
Bij grotere organisaties is het onmogelijk om voor alle medewerkers een vinger aan de pols te houden. Voor juist die grotere organisaties die vaak ook het opvolgen van klachten intern hebben georganiseerd is de whitelabel variant ontwikkeld.

Waaruit bestaat een whitelabel variant?
Dit is per relatie apart in te regelen. We geven een opsomming van wat er mogelijk is, je kunt dan wegstrepen wat je intern uitvoert of zelf wil organiseren.

  • Looks en kleurstelling van de organisatie
  • Desgewenst customized smiley’s/teksten
  • Management informatie
  • Koppeling CRM pakketten (optioneel)
  • Opvolging door “kan ik wat voor je doen” gesprek (optioneel door Preventicons)
  • Intake gesprekken (optioneel door Preventicons)
  • Trajecten (optioneel door Preventicons)

Voor wie is een whitelabel variant geschikt?
Uitzendbureau’s pay-rollers en grote organisaties met meerdere vestigingen. Een white label variant kan in principe vanaf een aantal van ongeveer 500 medewerkers.

CONTACT

Luchthavenweg 81.247
5657EA Eindhoven
info@preventicons.nl
T 040-782 02 50
> Diensten
> FAQ
> Aansluiten
Verzuim in cijfers 
Copyright © 2018 – Preventicons