Wat wordt er van mij verwacht?

Niemand kiest ervoor om ongelukkig te zijn. Laat staan om met een burn-out thuis te zitten. Je werkgever spant zich in om met de Preventicons tool het geluk van medewerkers te meten en in de gaten te houden. Daarnaast neemt hij alle kosten voor zijn rekening als het gaat om coaching trajecten of andere begeleiding die nodig is om jou weer beter in je vel te laten zitten.

Als je wekelijks de score naar waarheid invult kunnen wij je contacten op het moment dat het niet goed met je gaat. We monitoren een aantal weken de scores en als er een zorgwekkende tendens is nemen we contact op met maar 1 vraag: “we zien dat het niet goed met je gaat, kunnen we wat voor je doen?” Na dit korte gesprek besluit je of je verdere hulp wenst. Als dat zo is wordt een intakegesprek ingepland.

Intakegesprek.
Dit gesprek vindt plaats met een onafhankelijk deskundige die samen

met jou probeert vast te stellen wat
nu precies je probleem is. Daarna
beslis je of je verder ondersteunt wenst te worden. Als dat zo is gaan we in overleg de verdere stappen met je doornemen. Dit alles is nog steeds anoniem (niet zichtbaar voor je werkgever).

Je ziet dat deelnemen belangrijk is net zo goed als het naar waarheid invullen. Als we niet weten dat er wat speelt kunnen we ook geen actie ondernemen. Jij blijft dan zitten met je probleem.
Durf eerlijk te zijn en we gaan je helpen.

CONTACT

Luchthavenweg 81.247
5657EA Eindhoven
info@preventicons.nl
T 040-782 02 50
> Diensten
> FAQ
> Aansluiten
Verzuim in cijfers 
Copyright © 2018 – Preventicons