Waarom kiezen werknemers voor Preventicons

Belangrijkste reden: niemand kiest er voor om ongelukkig te zijn. Preventicons biedt anoniem hulp, precies op het moment dat je het nodig hebt. Geluk zit echt tussen de oren. Een luisterend oor, verfrissende inzichten, een andere kijk op de bestaande situatie doet vaak wonderen voor je welbevinden.
Onze coaches en adviseurs hebben maar 1 belang: zorgen voor gelukkige medewerkers.
Dit is goed voor de werknemers die het betreft, maar zorgt ook voor een stabielere en beter renderende organisatie. Zodat jouw geluk een belangrijke succesfactor wordt van het bedrijf of organisatie waar je werkt.

Voorbeelden waar we je echt kunnen helpen: verslaving, van jou of een van je naasten. Budgetcoaching, omgaan met stress. Die stress kan  voortkomen uit zowel privé als zakelijke omgeving. Een luisterend oor, is een eerste stap naar herstel. Je bent aan niets of niemand iets verplicht,…. alleen aan jezelf.
Het werk eenvoudig en kost je een paar seconden tijd per week.

  • Je krijgt zelf ook inzicht in “hoe gelukkig” je bent.
  • Alle factoren die jouw geluk belemmeren kunnen worden bezien.
  • Het gaat om zowel zakelijke als privé-omstandigheden waarmee we je willen en kunnen helpen.
  • De kosten van de ondersteuning middels (coachings-) trajecten worden door je werkgever betaald.
  • Anonimiteit wordt geborgd door Stichting Anoniem Garant. Een stichting beheerd wordt door een notariskantoor en een advocatencollectief.
  • Je persoonlijke gegevens zijn alleen inzichtelijk voor medewerkers van Preventicons.
  • Geen toestemming is geen inzage. Zelfs of je al dan niet meedoet met Preventicons is niet zichtbaar voor de werkgever.
  • Deelname is voor jou kosteloos, maak er gebruik van. De eerste stap is gewoon meedoen.

Tot slot. Maak gebruik van de mogelijkheden. Je werkgever stopt veel tijd, geld en middelen in deze tool. Maak er gebruik van. Vul iedere week serieus in hoe het met je gaat. Je krijgt dan de ondersteuning die je verdient op momenten dat je het nodig hebt.

CONTACT

Luchthavenweg 81.247
5657EA Eindhoven
info@preventicons.nl
T 040-782 02 50
> Diensten
> FAQ
> Aansluiten
Verzuim in cijfers 
Copyright © 2018 – Preventicons