Ik voel me gezond. Moet ik toch meedoen?

Je voelt je gezond, moet je dan meedoen? Het basisprincipe waarop Preventicons werkt: kijk naar het verleden om te zien wat de toekomst je gaat brengen. Dit gaat niet altijd op, maar in veel gevallen is dit precies wat er in de praktijk gebeurt.

Door het wekelijks invullen ontstaat een patroon in je welbevinden. Als het goed met je gaat scoor je groen. Een enkele week rood scoren is geen probleem, twee weken ook niet. Iedereen heeft wel eens een dipje. Als de rode score aanhoudt en steeds “donkerder rood” wordt is dit een signaal. Je zit voor langere periode niet lekker in je vel.
Dat dit vanzelf verbetert is mogelijk, maar ligt niet voor de hand. Als we contact opnemen zien we hoe je je in gevoel ontwikkeld hebt, dit kan alleen als je iedere week (ook als je je goed voelt) je score hebt ingevuld.

Ook een overdreven groene score die voor langere tijd aanhoudt is een signaal dat het niet goed met je gaat.

Vul wekelijks naar waarheid in dan hebben we inzicht in je geluks ontwikkeling. Niet invullen of fake antwoorden brengen je niets. We pikken dan geen of een verkeerd signaal op en kunnen je niet helpen op het moment dat je het nodig hebt. Je baas betaalt, maak er gebruik van als je het nodig hebt.

CONTACT

Luchthavenweg 81.247
5657EA Eindhoven
info@preventicons.nl
T 040-782 02 50
> Diensten
> FAQ
> Aansluiten
Verzuim in cijfers 
Copyright © 2018 – Preventicons