Hoe gaat het in zijn werk?

Preventicons werkt eenvoudig. Hoe gaat het in zijn werk? De werkgever levert aan Preventicons een lijst met medewerkers met daarin vermeld: voornaam, achternaam, e-mailadres en mobiel nummer. In voorkomende gevallen kan ook de afdeling of vestiging onderdeel uitmaken van
de basisgegevens.

Je ontvangt via de mail een uitnodiging om deel te nemen aan Preventicons. Je controleert de gegevens en past die naar wens aan. Het e-mailadres van de zaak wil je bijvoorbeeld liever veranderen in een privé e-mailadres.
Of je 06-nummer is gewijzigd.
Na akkoord ontvang je via sms een toegangscode om je registratie af te ronden.

Je ontvangt voortaan iedere week op een vast moment een uitnodiging om een waardering te geven voor de afgelopen week. Dit doen we met smiley’s of zo je wilt non smiley’s. Je sleept het vraagteken naar de smiley van je keuze en klikt op verzenden. 

Je ziet dan direct de scores van de afgelopen weken.  Je kunt op elk moment besluiten te stoppen. Je werkgever weet van niets, maar vergeet niet dat dan ook de (anoniem) aangeboden hulp dan vervalt. Op het moment dat je uitvalt en ziek thuis bent is alle hulp niet meer anoniem. Het eerder aanpakken van je problemen was dan door deelname aan Preventicons een betere optie geweest.

Om een en ander te verduidelijken hebben we een tweetal uitlegfilmpjes gemaakt.
Klik hieronder op een van de twee korte uitlegfilmpjes.

CONTACT

Luchthavenweg 81.247
5657EA Eindhoven
info@preventicons.nl
T 040-782 02 50
> Diensten
> FAQ
> Aansluiten
Verzuim in cijfers 
Copyright © 2018 – Preventicons